World Music

A Világzenéről mindent

Radio

Utolsó kommentek

Linkblog

2009.03.24. 12:09 bzzuspajk

Elért minket is a válság: Radio Tarifa

Tegnap még jókat mosolyogtam, mikor itt-ott megpillantottam egy-egy posztot a válságról, mely a sújtja a kis hazánkat és úgy kollektíve az egész világot. De ma arra ébredtem, hogy saját bőrömön kell tapasztalom ezt a jelenséget. Komoly dilemmába kerültem, hogy milyen zenekart mutassak be nektek. Válság ez kérem. 

Na, de a rossz tréfát félretéve, egy számomra nagyon kedves formáció szeretnék bemutatni. 1993-ban adták ki első lemezüket, melyet aztán további három követett, legutoljára 2003-ban jelentkeztek új anyaggal. Talán a legutolsó albumuk zeneileg a legkiforrottabb, viszonylag sok stílust ötvöznek, általában a flamenco jelzőt aggatják rájuk, de ... hüm, nincs de. Döntsétek el ti.

Ha valaki látta őket élőben, szívesen meghallgatnék egy élménybeszámolót

 

Amit ismerni kell tőlük: Fiebre - Elli Yeddi Hag Ennas

 

 

 

http://www.radiotarifa.com/home.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://worldmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr691022140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása