World Music

A Világzenéről mindent

Radio

Utolsó kommentek

Linkblog

2009.03.30. 13:45 bzzuspajk

John Petrucci and Jordan Rudess

Címkék: john petrucci jordan rudess

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit keres itt a Dream Theater két oszlopos tagja?- kérdezhetnénk márpedig jogosan. Hiszen ők progresszív rockot játszanak, annak meg mi köze van a világzenéhez!?  Több mint gondolnánk, mivel a progresszív rock számos esetben merít a tradicionális keleti zenéből, mindazonáltal most másról van szó. A könnyűzenei élet talán egyik legtehetségesebb előadópárosa még annak idején előrukkolt egy side projecttel, aminek egyszerűen azt a címet adták, hogy "An Evening with John Petrucci and Jordan Rudess". Ezen az albumon zenei kísérletezések sokaságát hallhatjuk. A számok közül egyet ki kell emelni, mivel úgy vélem, hogy világzene tekintetében is - meg amúgy is - maradandót alkottak vele. Az én toplistámon mindenesre benne van a top10-ben.

Ajánló: John Petrucci and Jordan Rudess - Furia Taurina

 

Rádió használatáról: Az ajánlott számokat mindig meg tudjátok hallgatni a jobb oldali kis rádióban. Mivel véletlen sorrendben játssza le a számok, előfordulhat, hogy nem egyből az éppen bemutatott zenekar száma kerül sorra.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://worldmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr161035133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.03.31. 13:30:09

Az egész lemez, úgy ahogy van, zseniális! köszönjük a bejegyzést.
süti beállítások módosítása